www.automobielparade.nl
Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij respecteren uw privacy en zijn toegewijd om uw informatie verantwoordelijk te houden en te gebruiken. Behoudens anderszins anders vermeldt dit privacybeleid alleen het gebruik en het openbaar maken van informatie die wij van u op onze website verzamelen. Door de website te bezoeken accepteert u de praktijken die zijn beschreven in dit privacybeleid.

Als u ons uw e-mailadres geeft bij het registreren of inschrijven van een wedstrijd, sturen wij u alleen e-mails over uw bestelling of promoties. Om jezelf te verwijderen uit onze e-mail lijst, mail alsjeblieft.

Eventuele persoonlijke gegevens die u op onze website verstrekt (dat wil zeggen naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer) wordt onderhouden in privé bestanden op onze beveiligde webserver en onze interne systemen. Wij delen statistische, demografische en andere niet-persoonlijk identificeerbare informatie met derden bedrijven om onze website en database te helpen beheren en optimaliseren. Wij verlenen deze derde partijen uw gegevens in strikt vertrouwen te handhaven. Ook zullen we uw e-mailadres niet verkopen, huren of delen met anderen om u ongevraagde e-mail te sturen.

U dient ook op de hoogte te zijn dat wij specifieke informatie over u kunnen verstrekken indien dit vereist is bij wet, overheidsaanvraag of rechterlijke beslissing of op basis van ons goede vertrouwen dat het nodig is om deze wet, verzoek of rechterlijke beslissing te voldoen of te voldoen Om de gebruikers van onze website of het publiek te beschermen.

Wij kunnen ons privacybeleid bijwerken. Het gebruik van de persoonlijke informatie die we verzamelen, is onderhevig aan het privacybeleid van kracht op het moment dat u de persoonlijke gegevens verstrekt. Wanneer we een verandering maken, zullen wij het bijgewerkte beleid op deze site plaatsen en wij raden u aan om ons beleid periodiek te controleren. Door gebruik te maken van onze website als gevolg van het plaatsen van een wijziging in het privacybeleid, stemt u in met het bijgewerkte beleid.

Terug